IDOIA capdevila

martes, febrero 28, 2006

Llibre electrònic - E-book

Què és?

Un eBook o llibre electrònic és un llibre o publicació digitalitzada que ha estat confeccionada per a ser comercialitzada en Internet, pel que la seva grandària, estructura i disseny han degut ser tractats correctament perquè la seva visualització, temps de descàrrega i possibilitats d'utilització siguin els adequats.

Avantatges:
  • Accés universal. Dóna igual en quina part del món vives, mentre tinguis accés a Internet sempre podràs comprar els eBooks que t'oferim sense esperes ni despeses d'enviament.
  • Disponibilitat immediata. Comprar, descarregar i llegir, així de fàcil.
  • Preu de venda més baix. No hi ha paper, no hi ha tinta, no hi ha distribuïdors intermediaris. El preu és més baix.
  • Noves utilitats. El text electrònic incorpora totes els avantatges d'un arxiu electrònic (recerca de paraules, inserció de comentaris i marcadors...) i la interactivitat del format web (navegació entre pàgines, ampliació en línia de temes i bibliografia...).

Característiques principals:

  • Una de les característiques principals del eBook és que per a protegir els drets d'autor i editor els eBooks no poden ser impresos o copiats tret que l'editor o propietari doni el permís oportú. En la fitxa de cada eBook de Todoebook podràs veure els permisos que s'han configurat per a cada títol (impressió, còpia o préstec).
  • El llibre electrònic queda sempre associat a l'ordinador on s'ha realitzat la descàrrega De manera que si vas a adquirir un eBook assegura't que ho descarregues en l'equip on ho vagis a llegir.
  • La compra d'un eBook es fa sempre a través d'Internet i el seu pagament ha d'ésser amb targeta de crèdit.
El eBook et permet inserir anotacions, col·locar marcadors en passatges o paràgrafs concrets per a tornar a trobar-los amb facilitat. Pots també subratllar o destacar en diversos colors el text que vulguis.